a Pana Lorka prawdziwego Posła z Piotrkowa i okręgu znów wyeliminowali ? ...."oj nieładnie człowieczku, nieładnie, oj nieładnie Panowie brzydko"
A z jakiej racji był Macierewicz? Innych posłów też zaprosili jak już? Czy tylko jego . Ten Wójt i ziemba już w tej propagandzie się zagalopowali. Szkoła to powinna być apolityczna
Ręce opadają, nic się nie dzieje źle coś się zaczyna dziać też źle nie dogodzisz!
Uważam, że Ci młodzi postępowi rodzice przesadzają. To jest jakaś nagonka na PiS.
Tak bardzo Wam ta partia przeszkadza. Jak tak to po co bierzecie 500+, po co korzystacie często 13 i 14 emerytury Waszych dziadków czy może rodziców bo Wam w ten sposób mogą pomóc bo wy musicie mieć wszystko od razu domy na kredyt luksusowe samochody.Nie znacie ludzie biedy ale jeszcze trochę i Wam tez się do tyłka na leje. trochę pokory proszę.
jeszcze wam sie odechce tych kolorów niebieskożółtych, nie macie białoczerwonych?? tu jest Polska!!
niektórzy przemawiają i miotają się a w rzeczywistości są tylko uzależnionymi od partii rządzącej marionetkami
A Drozdek poinformował w swoim przemówieniu dzieci i nauczycieli ile zarabia, około 20 tysięcy. Ja już na Drozdka nie zagłosuje i mam nadzieję, że to jego ostatnia kadencja.
Najfajniejszy z tej inauguracji był występ dzieci,piękny i wzruszajacy.I tyle w temacie
Wstydzę się za taką inaugurację. To nie wiec polityczny tylko szkoła. W wybory rozliczymy z tego pana Wójta i tych polityków . Przeproście moje dziecko za to co robicie w jego szkole
Wy co krytykujecie całe to przedsięwzięcie jesteście chorzy z nienawiści nie umiecie pewnych rzeczy odddzielić. Za mało przeżyliście na tym świecie, za mało w Was ematii, pokory.
Dziś ta partia jutro inna ale czy to przeszkadza aby głośno się mówiło o małej wiejskiej szkole.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!